Entries by klodjan

Trumëza

Trumëza është ekaspektorans i mirë dhe spazmolitik i lehtë. Ka veprim bakteriologjik. Përdoret si bar për shërimin e organeve të tretjes, si edhe ndodhet si përbërës i shumë çajrave te tjera.